Over vd Nieuwenhuijzen Auto’s

vd Nieuwenhuijzen Auto’s maakt onderdeel uit van Autodroom Helmond, een uniek concept in Nederland. U vindt alles dat u nodig heeft voor uw auto onder één dak.

‘Of u nu op zoek bent naar een compacte, zuinige auto of een snelle, luxe sportwagen, bij vd Nieuwenhuijzen Auto’s vindt u uw droomauto. Met een aanbod van meer dan 300 occasions tussen de € 3.000 en € 100.000 is de keuze gigantisch. Wij zien het als uitdaging om samen met u de perfecte occasion te vinden. Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren!

vd Nieuwenhuijzen Auto’s maakt onderdeel uit van Autodroom Helmond, een uniek concept in Nederland. U vindt alles dat u nodig heeft voor uw auto onder één dak. Dus ook voor onderhoud, service, verzekeringen, carcleaning en leasing zit u goed bij ons. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen!’

-Frank van den Nieuwenhuijzen
vd Nieuwenhuijzen Auto’s

Over ons

In Helmond en omgeving staat Bovagdealer vd Nieuwenhuijzen Auto’s al sinds jaar en dag bekend als dé occasion-dealer voor levering van alle merken. Ons aanbod is groot en gevarieerd, de medewerkers zijn behulpzaam en de service is uitstekend. In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan occasions, variërend in prijs tussen de € 3.000 en € 100.000.
Bijzonder om te melden is dat vd Nieuwenhuijzen Auto’s regelmatig zogeheten special cars aanbiedt. Dit zijn ex-demonstratieauto’s of oud-dienstauto’s met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Een mooi extra voordeeltje is dat deze auto’s nog onder de fabrieksgarantie vallen.

Voordat u uw droomauto mee naar huis krijgt, nemen onze monteurs uw auto nog eens helemaal door. Zo weet u zeker dat u een auto koopt waar u nog jarenlang plezier aan kunt beleven. Onverhoopt toch een probleem met uw auto? Dan lossen we dat graag voor u op. Niet voor niets staat vd Nieuwenhuijzen Auto’s al 25 jaar bekend om zijn uitstekende service!

1
vd Nieuwenhuijzen Auto’s Binnen één werkdag reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken